söndag 13 november 2011

Farsdag


Vi har ju inte husets pappa här! :( han tillbringar farsadag nere i Tyskland! O min egen far har jag uppe i norrland. Men jag kan i alla fall säga att min far är bäst o har definetivt varit en del av det som jag är idag. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan min far eller min mor så jag är så tacksam och det är väldigt bra att det finns en sån här dag då papporna är i centrum o dom får veta hur mkt dom betyder!
Helgen är snart slut o ska jag vara ärlig så gick det rätt snabbt :) Vi hade ju myskälv igår ;) kikade massor på muintrollen och pettson o findus. Idag har vi suttit inne nästan hela dagen. På eftermiddagen lyckades faktiskt Carro dra ut oss så vi gick till en lekpark här på Åsen. Felicia blev helt vild o förbannad då vi gick därifrån :/ men sen insåg hon nog faktiskt att det blivit rätt mörk o hon frös mycket om händerna ;)
Väl hemma så gjorde vi varma mackor i mackjärnet o det blir verkligen jättegott, än fast jag inte hade skinka :/ sen har vi myst med majs o pettson o findus ;)
Nu är hela familjen duschade och badade. Så vi får se vad morgondagen har att erbjuda.
Är rädd att en av mommorna, på mammagruppen, o hennes familj har haft en släng av magsjuka i helgen så jag vet inte om jag vill träffa dom :P Så vi får se vad vi hittar på istället.
Med tanke på att vi måste åka in på sjukhus, o få dropp nu om vi blir magsjuka, så känner jag mig inte så sugen på att dra hem det. Vi får se om vi träffar Mariah och Oliver eller stannar hemma. Ett som är säkert är att Felicia ska få leka på dagis.
O tänka sig i fredags blev ossian hela 3 månader o det går så HEMSKT snabbt! jag försöker verkligen njuta av bebistiden men det är inte alltid man har tid nu när man har två. O ibland undrar man om vi ens kommer skaffa fler barn för det är bara att räkna med att dom åsså får MCAD. jaja vå får se.

1 kommentar:

  1. Hej! :)
    Jag har inte fyllt på telefonen än så därför kan jag inte svara på sms:/ jag tänkte skriva på din blogg tidigare o kolla om ja kunde följa med dig ut på promenad innan du skulle hämta F. Men så kände jag mig så trött o lat att jag hoppad över det :p jag känner mig lite halv nere idag för det blev lite godis ändå, o ingen motion heller :/ o de har ju blivit godis nu i 4 dagar, då känns det inte så kul psykiskt! men imorgon är det nya tag!:) ja tänkte ta promenad o sen gå till gymmet. Då kanske vi kan haka på er när du ska gå o lämna F på dagis??:D fast vi behöver ju inte bestämma nått ifall det blir en jobbig natt. Om vi går med er imorgon så står vi utanför er vid kvart i 9! om du inte ska gå nån annan tid? :) kram

    SvaraRadera